Disseny del cartell de la Fira del Llibre de Vila-real 2012

Per cinquè any consecutiu, hem realitzat el disseny del cartell i del tríptic de la Fira del Llibre de Vila-real.

En aquesta ocasió la Fira del Llibre la integraran un total de 14 expositors que estaran a partir del dijous 24 de maig a les 17:30 hores, en horari de 10 a 13.30 hores i de 17.30 a 21.00 hores.

Així mateix, els clients tindran un 10% de descompte en tots els llibres, hi haurà tres sorteigs de lots de llibres per a tots aquells que han comprat algun llibre i hagen dipositat la seua papereta en les urnes dels stands i un sorteig per part de la Caixa Rural per a tots aquells que paguen amb la seua targeta.

El dijous 24 a les 18.00 h es presentarà el llibre guanyador del Premi Jaume I d’assaig del Certamen Literari Ciutat de Vila-real 2011:  Els panells ceràmics devocionals de Vila-real, escrit per Pascual Luis Segura Moreno, Carmela Falomir Ventura i Leandre Adsuara Llorens. Aquest llibre ha sigut dissenyat i maquetat per Pasku Disseny SL. Ací podeu veure la portada.

Una altra inciativa que es contempla per a aquesta edició, és el lliurament dels Premis Maig de narrativa breu organitzats per la penya El Guitarró. Un acte que tindrà lloc el divendres a les 19:00 hores i que estarà presentat per l’escriptor Vicent Usó. També hem realitzat el flyer per a aquest acte, ací ho podeu descarregar.

Al llarg d’aquests quatre dies de Fira, es van a realitzar lectures itinerants de textos literaris a càrrec de la companyia Visitants a més dels tallers per als xiquets com Papirocontes o la intervenció de personatges com Scooby-Doo o PUPI.

Ací podeu descarregar la programació completa en PDF

Deixa un comentari